ENGLISH

B i l l e d a r k i v
Etter at vi hadde funnet en båt vi var fornøyd med, til en pris vi kunne leve med, kjøpt og betalt den, var neste punktet å få den hjem.
Her ligger Splitter Pine trygt uvitende om at hun snart skal hete S/Y Underveis og leve de neste fire årene under langt tøffere forhold en hva hun til nå har opplevd.
Finni til rors somewhere in Helgeland. (Utstyrt med kartbrikke over Rogaland i plotteren og en ikke helt forskriftsmessig veibok fra NAF over Nordland gikk leia nordover uforskammet greit.
Hva er dette for noe juks? Å dra fra Stavanger til Sandnessjøen uten mannskap og seilerfaring fant vi ut at det nok var like greit å passere Stadt på denne måten ombord på MS Røssøy. Neste gang passerer vi på egen kjøl.
På havna i Sandessjøen forteller en dramatisk himmel at været ikke er helt stabilt på denne tiden av året.
Her demonterer Finni og Kjartan, (båtens forhenværende eier) riggen som må ned før gjennomføringen av første etappe kan ta til.
Nordre Helgelandsflesa om babord. Det mørkner fort og vi kan begynne å "seile" etter lyktene igjen opp til Bodø.
En småfornøyd kaptein Rune på tur ut i Vestfjorden. Hadde han først fått tak i rattet var det nesten umulig å få ham derifra. Stormvarsel over hele linja så hvis vi skulle ha mulighet til å være hjemme før Rune skulle tilbake til igjen Aserbajdsjan måtte vi bare legge avgårde. To timer etter at vi la til kai på Røst kom stormen og vi hadde hatt det beste været vi kunne hatt den uka.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
Gjestebok
Reiserute
Prosjektet
Bilder
Kontakt oss
Linker
Båten
Media om oss
Sponsorer
Om oss