ENGLISH

S a m a r b e i d s p a r t n e r e :
Våre samarbeidspartnere bidrar med å gi oss avtaler på varer og tjenester til langt under markedspris. På den måten bidrar de til å sikre prosjektet økonomisk. Mange av våre samarbeidspartnere bidrar også med ekspertise og rådgivning innen sine respektive fagområder.Andre bidragsytere
Hovedsponsorer
Jakhelln Båt AS er et spesialfirma for båter og Volvo Penta marine- og industriprodukter. De har kai- og opplagsplass for fartøyer inntil 50 fot (15 meter), og utfører også oppdrag på hjelpemotorer og annet utstyr på større fartøyer og industrimaskiner. Jakhelln Båt AS ble etablert i 1987 under navnet Molo Mekaniske AS, og har nettopp gjennomgått en større modernisering og utbygging. Jakhelln Båt AS bidrar med meget hyggelige priser på båtoppsett og marineprodukter til oss, noe vi setter stor pris på.
Coverpix er et utradisjonelt billedbyrå med hovedfokus på maritime bilder og adventure-reportasjer, og vi har den glede å samarbeide med dem. I løpet av vår reise skal vi levere både bilder og reportasjer fra mange steder, på flere språk, for distribusjon til mange land.
Polardykk i Bodø er Nord-Norges største dykkesenter. De hjelper oss med alt vi skal foreta oss under vann, dykkerutstyr, kursing og faglig ekspertise. I tillegg får vi handle til meget hyggelige priser på utstyrs- og kurssiden hos dem.

Friskhuset treningsenter har 8 sentre i Nord Norge, fra Mo i Rana i sør til Stokmarknes i nord. I alle deres sentre finner du et rikt utvalg av treningstilbud, og som medlem kan du fritt benytte samtlige sentre. S/Y Underveis bruker Friskhuset som veileder innen kosthold, og skal få utarbeidet et skreddersydd treningsopplegg til bruk ombord.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
BidragsytereMaritim AS har gitt oss meget gode priser på deler og alle typer maritimt utstyr fra deres rikholdige sortiment. Servicen og kundevennligheten hos Maritim kjenner ingen grenser!
Glea AS ble etablert i 1936, og har i dag eksport av tørrfisk som hovedprodukt. Men også ferskfisk, torskerogn, lutefisk og andre produkter tilvirkes ved bedriften. De har sponset oss med 200 liter diesel til turen. Vi har også fått rundt 50 kilo med tørrfisk til niste. Vi takker så mye for hjelpen!
John Greger AS ble startet i 1920. Dagens eiere er tredje generasjon. Bedriften driver med tilvirkning av tørrfisk, saltfisk, pakking av rogn og litt eksport av ferskfisk. De har sponset oss med 100 liter diesel og 40 liter blyfri bensin til turen. Vi takker så mye for hjelpen!
Fiskeribedriften A. Johansen AS har gitt oss kaiplass og landstrøm i hele sommer mens vi har drevet med de siste forberedelser til turen. De har også gitt oss tørrfisk og t-skjorter til turen. Bedriften tilvirker tørrfisk, salt- og ferskfisk.

Galleri Utrøst har siden starten for tre år siden hatt mellom 1.000 og 1.500 besøkende hver sommer. Galleriet drives på dugnad, og tar mål av seg til å favne de lokale kunstnere, fotografer og malere. Inngang er gratis, og for tiden er syv ulike utstillere representert. De har gjennom sin samarbeidspartner John Greger AS sponset oss med 40 liter blyfri bensin.

Røst Handel AS er en av to butikker på Røst. De har foruten vanlig matbutikk under merkenavnet Joker også en fyldig gavebutikk og er kommisjonær for Norsk Tipping. Røst Handel AS sponser oss med nødproviant for kr. 1.000,-


Telenor Maritim Radio har bidratt med gratis VHF-kurs til Rune og gratis konvertering av Finn Olav sitt sertifikat til SRC. De har også bidratt med mye råd og hjelp angående radiokommunikasjon til havs.

Seilmaker Iversen sydde nytt storseil til oss og reparerte genoaen vår etter uhellet vi hadde i Nordsjøen. Og det gjorde de på rekordtid! Seilmaker Iversen står for kvalitet siden 1868, og overbeviste oss med sin positive innstiling og uovertrufne service og kvalitet. Vi anbefaler dem på det varmeste!
Hjemmehavn
RØST

Den Norske Kirke I Utlandet er tilstede på hele 32 steder rundt omkring i verden, og har også ambulerende prestetjeneste. Vi leverer stoff og bilder til Sjømannskirkens nettsider og publikasjoner, og besøker dem overalt der vi kommer. Vafler, norske aviser og utrolig hyggelige folk preger denne tradisjonsrike institusjonen som vi har blitt veldig glade i og anbefaler på det varmeste.


Gjestebok
Reiserute
Prosjektet
Bilder
Kontakt oss
Linker
Båten
Media om oss
Sponsorer
Om oss