ENGLISH

H o v e d s p o n s o r e r :
De følgende bedriftene er hovedsponsorer i gjennomføringen av prosjektet vårt. Uten dem hadde denne reisen ikke latt seg gjennomføre. Med deres hjelp er S/Y Underveis blitt et sikkert, målrettet og strømlinjeformet prosjekt underveis mot nye horisonter.

Lofotposten er Lofotens og kanskje kystens største og viktigste avis, og vi leverer jevnlig reisebrev om oss og andre Lofotværinger vi møter på vår vei til dem.

Andre bidragsytere
Samarbeidspartnere
Yesbox productions i Bergen er totalleverandør innen filmproduksjon. De lager reklamefilmer, dokumentarfilmer og ellers det kunden etterspør. Yesbox legger sin ære i å tilby unike og særpregede produkter og løsninger. Yesbox skal underveis hjelpe oss med å lage en dokumentarfilm-serie om turen vår, som skal tilbys solgt TV-kanaler i Norge og utlandet etter at vi har kommet hjem igjen.
Sponsorer:
Samarbeidspartnere
Bidragsytere
Bokstavfabrikken er landsdelens mest innovative reklamebyrå og totalleverandør av logoer, skilter og andre profileringsprodukter. De har gitt oss all merking og logoer på skroget vårt.


Hjemmehavn
RØST
Gjestebok
Reiserute
Prosjektet
Bilder
Kontakt oss
Linker
Båten
Media om oss
Sponsorer
Om oss
Røst Sjømat AS er et rent familieselskap. Dagens eiere er første generasjon fiskekjøpere. Hovedproduktene er tørrfisk, saltfisk, ferskfisk samt sukkerrogn.

Dagens eiere startet virksomheten i 1984 på Prestholmen i kombinasjon med oppdrett av laks. Produksjonen fra 1984 til 1999 foregikk i sin helhet på Prestholmen. Lakseslakteri, landbase for lakseoppdrett samt konvensjonell produksjon av fisk.

Et eldre fiskebruk ble høsten 1998 kjøpt og gradvis oppgradert og fremstår idag som et meget moderne fiskebruk med nye lokaler i kombinasjon med gamle. Selskapet er i besittelse av blant annet 2 flekkermaskiner. vacumsug. saltstrøere, ulike gradere, nye kaier samt 3 ulike kjølerom for å heve kvaliteten på selskapets produkter. Selskapets kapasitet på tørking av fisk er i øyebliket ca. 800 tonn.

Hovedproduktene er tørrfisk, saltfisk, ferskfisk samt sukkerrogn. Selskapet leverer hele sin rognproduksjon til Mills som bearbeider den videre til Mills kaviar.

Røst Sjømat AS mottar fisk hele året gjennom fra tilreisende og lokale båter. 90% av mottaket foretas imidlertid i vintersesongen.

Selskapet er også engasjert i oppdrett av torsk og kveite.Røst Sjømat AS